De ontdekking van Kre-Alkalyn®

Kre-Alkalyn® moet eerder beschouwd worden als een nieuwe technologie dan als een product, die oplossingen aandraagt voor vele problemen. Deze gepatenteerde technologie herschrijft de geschiedenis van creatine: Kre-Alkalyn® verandert niet in creatinine wanneer het aan een vloeistof wordt toegevoegd.

Vele firma's betrouwen op een HPLC test (High Performance Liquid Chromatography) om creatine monohydraat te testen op kwaliteit en zuiverheid. Een groot probleem is echter dat dit testen gebeurt in droge toestand. Indien we een vloeistof toevoegen aan creatinemonohydraat verandert het verhaal volledig.

Na uitgebreide onderzoeken werd er ontdekt dat de omzetting van creatine naar creatinine rechtstreeks te maken heeft met de PH waarde van de vloeistof.

Een vloeistof met een lage PH waarde zal veel sneller converteren dan een vloeistof met een hoge PH waarde. Opmerkelijk is het feit dat eens de Ph waarden van 7is overschreden de omvorming naar creatinine vertraagt en vanaf 12 zelfs volledig stopt.

Kre-alkalyn® is gebufferd met een alkaline die een PH waarde van meer dan 12 waardoor het perfect stabiel blijft in water, fruitsap of in een andere gebruikelijke vloeistof. Hierdoor kunnen we ook verzekeren dat dit supplement integraal het maagsysteem passeert en de bloedbaan ingaat om nadien naar de spieren te worden getransporteerd.